tisdag 27 juli 2010

dagar att minnas

Ytterligare en dag på jobbet, ytterligare lite rikare, ytterligare en dag närmare helg och framförallt ytterligare en dag närmare snowboardåkningen!

Idag har jag jobbat och gymmat, det är väl det jag har hunnit med. Jobbet idag var kämpigt, på många sätt, sov dåligt i går natt, så trött som fan så fort man inte hade något att göra. Jobbade i verkstaden idag, och svetsade om och lagade skopor till grävaren. Eftersom jag inte är van att svetsa, första dagen jag håller på med det, testat det någon gång innan så tog det en hel del på krafterna. Högsta koncentrationsnivå på hela dagen från halv 8 till halv 5! Sen hem i 30-40 min ungefär och iväg till gymmet. Väl där var jag så sjukt trött, men smärta är bara dålig energi som lämnar kroppen. Men det är som min tränare Per Edvall sa: "det är när det är jobbigt som det ger som mest", och dom orden tänkte jag på och höll uppe min motivation. Och självklart minnena av alla sjukt bra dagar i backen och alla dagar som kommer!


Dom här två bilderna är två av mina favoriter från iår och är från just en sådan dag, perfekt väder, perfekt pudersnö och sjukt bra vänner! En av dom bästa på hela året!

Nu äre snart sovdags, imorgon väntar ytterligare en dag på jobbet, ytterligare lite rikare, ytterligare en dag närmare helg och framförallt ytterligare en dag närmare snowboardåkningen!

LAter/ erik f

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar