onsdag 24 februari 2010

kläppen

Sitter hemma just nu efter en SJUKT bra dag i kläppen. Imorse nrä ja vaknade var det blå himmel, inte mycket vind och -25° här i malung, trotts att det var kallt så var peppet på topp och allt lutade mot en toppendag!

I kläppen var det blåsigt, och det började dra in en del moln, men det var inte lika kallt där! Solen låg p och värmde. Gick sjukt bra att köra på förmiddagen och blev en del bra trick. Efter lunchen började det blåsa allt mera så det gick inte att köra dom stora hoppen så vi filmade lite andra grejer, wallride, rails och sånt. Vi trodde att vi fick sjukt bra och mycket material, men när vi ska kolla det är nått fel. På bandet finns verkligen ingenting inspelat, varken gammalt eller nytt. Vi testade i båda kamerorna vi använder men funkar inte i nån... och inte heller funkar det att spela in på nån av kamerorna med nya band efter att vi gjort ren dom... FUCK!

Men det blev iaf lite bilder, som julius tog, och jag tror det blev nån bra!

här är iaf en bild från min mobil från eftermiddagen

Nu ska jag käka och packa lite, drar till falun imorn kväll, för att köra kvalet till piststilen på lördag i kungsberget!


later/ erik f

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar