torsdag 19 november 2009

åkdag

Idag hade vi första åkdagen med skolan, kan inte påstå att min åkning gick specielt bra, men jag fick iaf nått cleant shoot och nån helt okay bild, men vädret var inte det bästa. Åkningen stämde inte eftersom jag hade sjukt högt blodsocker, så det sög!

här är en bild iaf på en fs 5a


foto:markus andersson

Vi alla körde och hoppade nästan ändra fram till lunch. Precis innan lunchen kraschade våran vänn niklas illa på en kangaroo flip och var tvungen att åka ner till sjukstugan i sälen och sen vidare till mora lassaret! Efter nNiklas krasch tappade dom flesta peppet, och kickern hade blivit sönderkörd, så vi började köra boxar och rails och bara hade skoj istället.


foto julius aspman

vi började köra i iparken efter ett tag, där dom hade satt upp en bred ganska lång flat-down box. Där körde vi lite olika grejer och försökte köra boxen med pulka, efter många försök och skratt gav vi upp och började göra oss klara för hemfärd

foto: julius aspman


Nu måste jag packa, falun imorn, stockholm för winterjam och träffa folk på lördag, sen tandådalen igen på söndag! Ser fram emot en sjukt kul helg!

later/ erik f

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar